Sociale media strategie

Sociale media is de manier om direct onder de aandacht van jouw doelgroep te komen. Een duidelijke sociale media strategie is daarvoor onmisbaar.

Ruim 10 miljoen Nederlanders hebben op een sociaal medianetwerk een profiel. Als organisatie en professional liggen hier dan ook enorm veel kansen om jezelf en je organisatie goed te profileren en in contact te komen met je doelgroep.

Wat leer je?

In de opleiding sociale mediastrategie leer je meer over de verschillende sociale media netwerken; hoe werken ze, welke doelgroep is er op te vinden en wat zijn de do’s en dont’s. Daarbij kijken we wat voor jou of jouw organisatie de beste strategie is. We bedenken formats waarmee je strategisch en succesvol aan de slag gaat met sociale media.

Wat kun je na afloop?

Na afloop heb je een duidelijke strategie hoe je met sociale media aan de slag wilt gaan. Wat is ervoor nodig, wie gaat het uitrollen en hoeveel tijd kost het. En wat is de return on investment.

Informatie

Datum:

Op aanvraag

Duur:

1 dag (8 uur)

Aantal deelnemers:

minimaal 4, maximaal 8

Locatie:

Public Cinema Academy, Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam

Meld je nu aan

Contactpersoon

Peter Kasbergen

Tel: 0628508948

E-mail: peter@public-cinema.com

Docenten

Ruben Köster

Ilse Meursinge

KENNISMAKING

We komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de specifieke uitdagingen en inhoudelijke vraagstukken waar uw organisatie voor staat.

Bezoekadres

Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063BJ Amsterdam

Contact

Tel: 020-7008231

E-mail: peter@public-cinema.com