Verbeter je werk en organisatie door beeld te gebruiken

De missie van de Public Cinema Academy is om werknemers en organisaties te leren de kracht van beeld volledig te benutten. Een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en verbetering, presteert vaak optimaal én is klaar voor de toekomst.

mail_outlineNeem contact op

Onze docenten

Alle docenten van de Public Cinema Academy zijn ervaren en hoogopgeleide mediaprofessionals. En nog belangrijker: ze zijn allemaal specialist in de vertaalslag tussen inhoud en vorm, tussen analyse en creativiteit. Ze begrijpen jouw organisatiecontext en vraagstukken. Zo garanderen we dat je alles wat je leert direct kan toepassen. Voor professionals, door professionals.

De Public Cinema Academy is onderdeel van Public Cinema

De Public Cinema Academy is onderdeel van Public Cinema. Public Cinema heeft jarenlange ervaring met het produceren van visuele media in opdracht van organisaties en bedrijven. In de praktijk zien we dat organisaties het medium beeld zelf nog vele malen beter kunnen benutten. Daarom hebben we de Public Cinema Academy opgezet.

KENNISMAKING

We komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de specifieke uitdagingen en inhoudelijke vraagstukken waar uw organisatie voor staat.

Bezoekadres

Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063BJ Amsterdam

Contact

Tel: 020-7008231

E-mail: peter@public-cinema.com