Maatwerk opleidingen

Iedereen heeft een unieke leerbehoefte. Misschien zoek je meer verdieping, of wil je een opleiding afstemmen op een specifiek vraagstuk dat speelt binnen jouw organisatie. Sluiten onze opleidingen op inschrijving niet optimaal aan bij jouw leer- en ontwikkelbehoefte? Neem dan contact met ons op voor een opleiding op maat. In overleg kunnen we alle opleidingen aanpassen zodat ze perfect aansluiten op jouw leerbehoefte.

mail_outlineNeem contact op

Onze cassusen

Klik hieronder voor meer info over onze casus

Informeren en leren met video

AMP Logistics is een logistieke dienstverlener en bezorgt wekelijks duizenden pakketten aan particulieren en bedrijven. Zij wilde zowel intern als extern meer met video gaan communiceren. In de externe communicatie wilde zij haar klanten naast tekstuele informatie ook video’s aanbieden. Op de website www.mijnorderstatus.nl loggen dagelijks duizenden klanten in om informatie te krijgen over hun bezorging. Van ‘hoe wijzig ik een afspraak’ tot ‘waarom moet ik mijn identiteitskaart tonen’. In de interne communicatie wilde zij met name haar eigen bezorgers met video trainen. Van ‘instructie video’s’ hoe een apparaat werkt tot ‘trainingsvideo’s’ hoe bezorgers in bepaalde situaties dienen te handelen. In totaal wil AMP in het eerste jaar zelf 45 video’s produceren.

Wat hebben Public Cinema en AMP Logistics gerealiseerd

 

Dit heeft geresulteerd in een traject van meerdere workshops; script schrijven, presenteren, filmen, monteren en belichting. Ook is er een aparte ruimte ingericht als opname studio. En heeft Public Cinema geadviseerd in de aanschaf van de benodigde apparatuur en deze geïnstalleerd. Daarnaast heeft Public Cinema een aparte videohuisstijl ontwikkelt.

melvin-van-alem-amp

Over AMP Logistics

Public Cinema is echt een organisatie die met je meedenkt. Ze denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. We hebben veel geleerd over het filmen en en monteren. De manier waarop er werd les gegeven, de afwisseling tussen pratkijk en theorie was erg prettig.

Melvin van AlemAMP Logistics

Over AMP Logistics

AMP Logistics is een grote logistieke dienstverlener met zo’n 180 medewerkers. Zij werken in de banken, telecom en de publieke sector (overheden en gemeenten). Veiligheid, klantvriendelijkheid en innovatie staan hoog in het vaandel bij AMP Logistics.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit opleidingstraject of een dergelijk traject dat is afgestemd op uw wens en organisatie, kunt u contact opnemen met Ruben Köster, via telefoonnummer: 020-7008231, of mail: ruben@public-cinema.com